Истинска словесна битка се разрази в залата на Общинския съвет за

...
Истинска словесна битка се разрази в залата на Общинския съвет за
Коментари Харесай

Решено и гласувано: Пловдив тегли 44 милиона за два стадиона и басейн

Истинска словесна битка се развихри в залата на Общинския съвет за заема в размер на 44 милиона лв. за стадионите на " Ботев " и " Локомотив " и за плувния комплекс с 50-метров басейн. Решението беше признато с 34 гласа " за ", 7 " срещу " и 6 " въздържал се ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Диспутът стартира с изявление на самостоятелния консултант Георги Величков. " Дава ни се опция да гласуваме едни милиони, които би трябвало да отидат за пловдивския футбол и стотиците почитатели. Трябва ли да даваме над 40 милиона, откакто футболът се ръководи от лице във очевидно нетрезво положение, което посещава непрестанно ГДБОП? Как можем да подсигуряваме, че тия пари могат да бъдат открити? Имам 12 въпроса и 50 дни нямам отговор " - съобщи той. 

Всички изказали се съветници от Демократична България и Българска социалистическа партия и самостоятелният заявиха желанието си в Пловдив да има спортна инфраструктура, само че желаеха явен и съответен финансов доклад на усвоените досега средства.

Подробности за дебата гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР